BG PPC IG EN
 
 

Köp Inkulinati

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta ett nytt grepp om den medeltida historien medInkulinati, ett turordningsbaserat strategispel där allt står i böckerna. Du är medlem av en legendarisk grupp, Inkulinati, som strider mot varandra i medeltida manuskript. Du tecknar odjur och ställer dem mot andra handritade varelser för att samla in en värdefull resurs: levande bläck. Det är källan till din kraft och det som driver dina ansträngningar att klättra upp i organisationens led och bli en mästare.



    Dina motståndare kommer att ha sina egna arméer och du måste anpassa din strategi för att besegra dem utifrån olika scenarier. Var och en av de varelser du drar har olika förmågor, styrkor och svagheter, men detsamma kan sägas om din motståndare. Därför är det bara genom att använda dina resurser på ett smart sätt som du kan ta hem segern. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att lära dig att rita nya och mer kraftfulla varelser som kommer att ansluta sig till din armé.



    I Inkulinati utspelar sig all handling på sidor av medeltida texter, och konststilen påminner om dessa. Spelet har en kampanj för en spelare, men du kan också testa dina färdigheter mot andra spelare i lokala PvP-strider.

    Läs mer

    De bästa priserna för Inkulinati

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Inkulinati

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev