Instant Gaming EU
 
 

Köp Frozen Flame

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Res in i det magiska landet Arcana i det här fantasifulla överlevnadsrollspelet. Frozen Flame sätter dig på det ultimata överlevnadstestet i ett land som en gång styrdes av drakar. Nu styrs det av de ansiktslösa, ett ondskefullt väsen som sprider skräck över riket från sitt hem i iscitadellet. Den ansiktslösa har lagt en fruktansvärd förbannelse över landet och dömt det till en evig vinter. Som äventyrare är det upp till dig att göra slut på hans tyranniska styre.



    Utforska Arcana, samla resurser, hantverka föremål och bygg en bas att operera från. Varje spelomgång är annorlunda eftersom landet ändrar form och layout, vilket gör varje upplevelse unik.



    Samla kunskap från dina gamla förfäder genom att upptäcka och samla in olika reliker över hela deras domän. Få deras kraft genom att absorbera deras essenser. Välj din väg genom ett progressionssystem för att få fram en verkligt unik karaktär. Slutligen kan du också skapa din egen Arcana genom att vara värd för en server där du kan sätta upp regler för att styra din procedurellt genererade värld.



    Arcana kräver hjältar. Kommer du att ha kraften att utnyttja den uråldriga magin i Frozen Flame?

    Läs mer

    De bästa priserna för Frozen Flame

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Frozen Flame

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev