Instant Gaming EU
 
 

Köp Legendary Hoplite

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Legendary Hoplite är en spännande upplevelse som kombinerar tornförsvar och RPG-mekanik. I rollen som en ung grekisk befälhavare vid namn Gio måste du rädda folket på Ithaka från attacker från mytologiska bestar och monster. I det här spelet är ditt mål att försvara stadens portar till varje pris, och inte låta någon fiende passera genom ditt försvar.



    I Legendary Hoplite har du en liten armé som du kan anpassa som du vill inför varje anfall. Att välja lämpliga trupper och placera dem rätt på slagfältet är nyckeln till framgång och att avvärja alla angripare. Som befälhavare kommer du också att slåss och använda ditt spjut och din sköld för att decimera fiendens horder.



    När spelet fortskrider kommer du att uppgradera dina vapen och låsa upp nya färdigheter som öppnar upp för nya strategier i striden.



    Med mer än 150 typer av fiender, ett gäng utmanande bossar och ett brett utbud av alternativ för att skapa din egen byggnad är Legendary Hoplite ett utmanande spel som ställer dig mot gudarnas vrede.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Legendary Hoplite

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Legendary Hoplite

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev