Instant Gaming EU
 
 

Köp Arcade Paradise

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta en resa tillbaka till 90-talet med denna nostalgiska återkomst till arkadspel. Arcade Paradise är en samling spel i retrostil. Med över 35 spel att välja mellan har du oändliga timmar att bränna i din alldeles egna virtuella arkad.



    Din tid i tvättstugan är otroligt tråkig. Istället för att tvätta smutsig tvätt bestämmer du dig för att det är dags för en uppgradering. Du förvandlar din tvättstuga till en videoarkad. Spela alla de spel du vill och ta betalt av andra människor för att få en vinst. När de coolaste spelen i stan kommer till stan vet du att din arkad kommer att bli en jättehit.



    Börja med några få spel och expandera sedan tills du har alla 35 spel. Varje spel är ett fullfjädrad spel med en berättelse, karaktärer och spelupplägg, från vektorspel till 32-bitars spel. Du kan spela med dina vänner i lokalt flerspelarläge, sätta höga poäng och lägga upp dem på topplistor online. Du kan till och med ställa in jukeboxen till låtar som liknar dem från 90-talsepoken! Arcade Paradise är det nostalgiska spelparadiset du har letat efter, så sätt in ett mynt nu!

    Läs mer

    De bästa priserna för Arcade Paradise

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Arcade Paradise

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev