Instant Gaming EU
 
 

Köp Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ett nytt hot dyker upp i form av en ödlestam i Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC. Denna expansion till huvudspelet ger en skrämmande utmaning i form av en ny ras, nya fällor och nya spellägen!



    Du ställs mot ett skållat hot i form av Tuatara, en stam av humanoida ödlor som är ute efter ditt blod. Förutom deras svärmande antal måste du se upp för deras specialförmåga-Capped Damage förhindrar inkommande skada från att överskrida ett visst maximalt belopp per källa. Dessa ödlor kommer att vara svåra att döda.



    Tuatara finns i fyra olika klasser; Light, Heavy, Ranger och sist, den smygande Assassin som kan undvika dina fällor.



    Tack och lov har du också nya föremål som hjälper dig att jämna ut oddsen. Ditt senaste vapen är Gatling Gun, som kan avfyra runda efter runda varje sekund. Du får också en ny prydnadssak i form av Reptilian Carapace, som ger en skyddande sköld runt dig. Du får också en ny fälla i form av Briar Patch, en taggig växtbaserad fälla som täcker golvet när den skadar inkräktare.



    Slutligen får du också två vanity-skins och fem nya scenarier: tre standardscenarier, ett krigsscenario och ett Orcs Must Die! Unchained Redux. Det är dags att ge dessa ödlor en läxa. Gå till Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC och visa dem varför det är en dålig idé att komma oinbjuden till ditt fäste.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Orcs Must Die! 3

    De bästa priserna för Orcs Must Die! 3 Tipping the Scales DLC

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales DLC

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev