Instant Gaming EU
 
 

Köp LEGO Bricktales

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det enda sättet för dig att hjälpa din farfar att hålla sin nöjespark öppen är att samla lyckokristaller. För att göra det måste du resa till avlägsna platser som representeras av vackra LEGO dioramor i LEGO Bricktales. Tillsammans med din trogna robotkompis besöker du en mängd olika platser som inkluderar medeltida slott, frodiga djungler, livliga städer och isolerade öknar. Du möter en färgstark skara karaktärer och försöker lösa deras problem för att göra dem lyckliga och samla kristaller. Att lösa utmanande pussel när du utforskar dessa scenarier är bara en del av det roliga, eftersom det finns många hemligheter som du också kan avslöja.



    De flesta av pusslen kräver att du samlar legobitar för att bygga olika föremål som du behöver för att uppnå ditt mål i varje given situation. Men LEGO Bricktales erbjuder dig mer än pussel. Spelet har ett sandlådeläge där du kan återbesöka byggplatser med ytterligare klossar. Dessutom kan du låsa upp massor av kosmetiska alternativ för din karaktär genom att hitta samlarobjekt när du utforskar de olika dioramor som du besöker.



    Om byggande med LEGO-klossar är din grej är LEGO Bricktales ett spännande äventyr som kommer att hålla dig fast vid skärmen ett bra tag.

    Läs mer

    De bästa priserna för LEGO Bricktales

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om LEGO Bricktales

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev