Instant Gaming EU
 
 

Köp Gord

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gord är ett äventyr för en spelare med strategiska inslag som utspelar sig i en mörk fantasivärld. Du är ledare för Tribe of the Dawn, en grupp människor som är ämnade att utforska de förbjudna områdena i Gords värld. Din stam kommer att bygga en bosättning under din ledning, men överlevnad är ganska svårt i en värld som befolkas av legendariska monster och fientliga stammar. Du måste skicka ditt folk för att samla in resurser och planera byggandet av din bosättning, utan att glömma att hålla ditt folk säkert bakom starka palissader och murar.



    Med en befolkning som alltid riskerar att bli attackerad blir det en ganska utmanande uppgift att bygga ett blomstrande samhälle. Du måste inte bara hitta sätt att samla in tillräckligt med mat och vatten för att hålla ditt folk vid liv, utan de fasor som befolkar Gords värld kommer också att påverka deras förnuft. Därför måste du göra ditt bästa för att skydda dem till varje pris. Din uppgift blir ännu mer komplicerad om du bestämmer dig för att ta dig an något av de många sidouppdrag som är tillgängliga för dig när du går framåt i spelet.



    Gord erbjuder dig möjligheten att skräddarsy den typ av utmaning som du kommer att möta, men innehållet kommer att vara procedurellt genererat, så två spel kommer aldrig att vara likadana. Spelet har många spelmekaniker som bidrar till att göra det djupare, som möjligheten att be till gudarna för att få välsignelser som kan vända utvecklingen i en strid eller ett system med samlarobjekt som avslöjar mer om historien om världen och hur den blev en så obskyr och farlig plats.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gord

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    • Hold Your Ground
    • The original soundtrack
    • Digital artbook

    Kommentarer om Gord

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev