Instant Gaming EU
 
 

Köp The Iron Oath

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Iron Oath är ett fantasybaserat strategirollspel där du leder ett legosoldatkompani och försöker överleva och frodas i det oroliga landet Caelum. Som ledare för företaget måste du anställa nya medlemmar, välja uppdrag och sköta företagets affärer tills du vinner rikedom och berömmelse.



    Som legosoldater får du räkna med att kämpa i farliga uppdrag mot alla slags fiender. Vandra genom fängelsehålor, undvik dödliga fällor och möt oförsonliga fiender med varje kontrakt.



    Skapa ett välbalanserat team av erfarna äventyrare. Du kommer att behöva skurkar, kämpar, magiker och stödmedlemmar för att upprätthålla ditt sällskap. Du kommer också att behöva nivåanpassa dem och höja deras färdigheter för att säkerställa framgång och överlevnadsförmåga.



    Dina legosoldater är bara människor. De kommer att bli skadade, åldras och till och med dö. Du måste rekrytera nya medlemmar och se till att deras roller fyller det som partiet behöver.



    I takt med att Caelum förändras måste du anpassa dina strategier. Städer kommer att byta ägare och nya adelsfamiljer kommer att ta över territorier, vilket öppnar både möjligheter och fallgropar.



    Framför allt ska du komma ihåg att dina beslut kommer att påverka ditt företags öde. Räkna med att ställas inför svåra val och impopulära beslut som kommer att påverka ditt företag och dina legosoldaters öden. Är du beredd att möta The Iron Oath?

    Läs mer

    De bästa priserna för The Iron Oath

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Iron Oath

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev