Instant Gaming EU
 
 

Köp Riftbound

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tower Defense tar en ny form iRiftbound. Istället för det klassiska spelet i andra spel i genren måste du försvara ditt territorium från vågor av monster genom att placera elementarämnen på ett rutnät. Angriparna kommer att komma mot dig genom att följa de olika banorna, och du kan använda ett brett urval av varelser för att avvärja dem.



    Du kan också släppa loss elementens kraft mot dina fiender genom att använda kraftfulla trollformler från fem olika magiska skolor. De hjälper dig att kontrollera stridsflödet och ger enorma mängder skada om de används i rätt ögonblick.Riftbound har ett dynamiskt kombinationssystem med interaktioner mellan de olika elementen som du måste behärska om du vill gå segrande ur striderna och komma vidare i kampanjen. Var och en av de elementalerna som du kallar på har olika typer av attacker, och du kan också uppgradera dem allteftersom spelet fortskrider.



    Mer än 50 utmanande och roliga nivåer väntar dig i Riftbound. Är du redo att testa elementens kraft mot en hord av monster?

    Läs mer

    De bästa priserna för Riftbound

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Riftbound

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev