Eneba COM
 
 

Köp Oaken

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stig in i den andliga världen av Oaken, ett taktiskt roguelike-spel där segern beror på positionering och hur du använder dina kort. Du och dina medmänniskor är underställda den stora ekens grenar, och du och dina medmänniskor är skyldiga till den stora ekens sång. Men en dag försvinner den rösten. När världen faller till kaos tar du på dig uppgiften att återställa balansen.



    Välj en karaktär att spela och välj sedan en väktare som blir din följeslagare. Du måste avancera genom en liten karta med hexagonala brickor samtidigt som du bekämpar onda andar. Utbringa trollformler, kalla på allierade varelser och flytta dem runt på kartan för att försvara din karaktär och uppnå mål. Avancera över världskartan tills du möter nivåns boss, där din taktiska skicklighet sätts på det ultimata testet. Om du misslyckas börjar du om från början.



    Med tiden får du trinketbelöningar som ger passiva förmågor. Du kan också uppgradera korten med hjälp av Lumi Dust, eller så kan du förvandla de kort du inte längre behöver till Dust för att köpa andra kort. Du låser upp fler karaktärer och följeslagare för varje spelomgång, vilket gör att du kan välja mellan olika spelstilar.



    Andevärlden behöver en hjälte för att återställa världen. Kommer du att vara den andevärld som kommer att möta denna utmaning? Bestäm din världs öde i Oaken.

    Läs mer

    De bästa priserna för Oaken

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Oaken

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev