Eneba COM
 
 

Köp Eternal Threads

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kan du använda dina tidsreseförmågor för att rädda sex personer från en brand? Det är förutsättningen för Eternal Threads, ett berättelsestyrt pusselspel i första person där du spelar som en ödesagent i ett spel där valen får konsekvenser.



    En korruption har uppstått i tidsstegen, och det är ditt jobb att reparera den. En av dessa korrumperade händelser inträffar 2015 i norra England, där en husbrand som dödar sex personer. Branden är tänkt att hända, men ditt uppdrag är att dess sex offer måste överleva. På något sätt måste du manipulera händelserna för att uppnå detta perfekta resultat.



    Du får fria händer att utforska de sju dagarna före branden, ändra och manipulera händelser för att förändra tidslinjen som du vill. Upptäck historier och hemligheter om dessa sex personer. Experimentera med att ändra händelser för att se vad som skulle kunna hända annorlunda. Observera bara att större förändringar kan förändra tiden avsevärt så att helt nya händelser kan inträffa och ersätta nuvarande händelser.



    Följ berättelsen om varje person som du måste rädda och följ varje händelse och val som de gör och hur det kommer att utspela sig. Gå fram och tillbaka längs tidslinjen, ändra händelserna efter behov och upptäck deras resultat. Om du vill ändra något går du bara tillbaka till den specifika beslutspunkten i en tidslinje och ändrar den. Kom bara ihåg att du spelar med människors liv och att varje val du gör kan påverka deras framtid oerhört mycket. Kan du hitta de bästa möjliga utfallen i Eternal Threads?

    Läs mer

    De bästa priserna för Eternal Threads

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Eternal Threads

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev