Instant Gaming EU
 
 

Köp AMID EVIL - The Black Labyrinth

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en ny mardröm med det fullständiga expansionspaketet till originalspelet. AMID EVIL - The Black Labyrinth är prequel till retro förstapersonsskjutaren AMID EVIL.



    Förbered dig på att möta en större värld fylld av farligare utmaningar. Originalspelet introducerade dig till en vidsträckt värld som är uppdelad i sju episoder, var och en med varierande miljöer och horder av fiender. The Black Labyrinth introducerar ytterligare en prövning i form av en mörk labyrint, i vars slut väntar Keeper of the legendary Axe of the Black Labyrinth - ytterligare ett vapen att lägga till den enorma arsenalen från originalspelet. Den som kan besegra Väktaren och göra anspråk på yxan får titeln mästare. Blir det du, äventyrare?



    Som alltid måste du möta förödande fiender med intelligent AI, som kan jaga dig även om du bestämmer dig för att springa och gömma dig. Du kan också förlora dig själv i flera icke-linjära nivåer fyllda med hemligheter och dolda berättelser. Du har knappt överlevt originalspelet. Kan du klara dig genom farorna i AMID EVIL - The Black Labyrinth?

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : AMID EVIL

    De bästa priserna för AMID EVIL The Black Labyrinth

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om AMID EVIL - The Black Labyrinth

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev