Instant Gaming EU
 
 

Köp COCOON

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Från den ledande spelutvecklaren av LIMBO och INSIDE kommer ännu ett häpnadsväckande äventyr som tänjer på fantasins gränser. COCOON tar dig med på en resa mellan världar inom världar. Lös interdimensionella pussel och upptäck svaren på en kosmisk hemlighet.



    COCOON är ett äventyrspusselspel där du bär på klot som innehåller en värld inuti dem. När du hittar andra klot med andra världar kan du hoppa in i dessa världar och lösa invecklade pussel som kräver att du kombinerar, arrangerar om eller manipulerar klot.



    Du kommer att finna dig själv vandrande i olika och fascinerande miljöer mellan världarna: torra marker, industrikomplex och enorma grottor väntar på dig. Ta reda på hur dessa världar hänger ihop med varandra. Men var försiktig - varje värld har monster som bevakar vägen genom den. Bekämpa dem genom att lära dig deras olika förmågor och motverka dem med dina egna.



    Varje klot har också en speciell förmåga som du kan upptäcka och låsa upp. Bemästra dessa förmågor för att vända på strömbrytare på avstånd, upptäcka hemliga platser och föremål och mycket mer. Det finns mycket att upptäcka i COCOON, så låt resan mellan inbäddade världar börja!

    Läs mer

    De bästa priserna för COCOON

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om COCOON

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev