Instant Gaming EU
 
 

Köp The Lord of the Rings: Return to Moria

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dvärgarnas gamla hem har varit förlorat i skuggan under lång tid. Gömd bakom en hemlig dörr som mycket få vet hur man öppnar, smulas den gamla dvärgstaden Moria sönder med tiden. Farliga varelser fyller dess numera mörka korridorer och kammare, men ditt uppdrag är att återfå dina förfäders land. Du är ledare för ett kompani av dvärgar som kallats in av Lord Gimli Lockbearer. Ditt uppdrag är att utforska staden och återta dess skatter till varje pris.



    The Lord of the Rings: Return to Moria är ett spännande äventyr som tar dig till djupet av Misty Mountains i den fantasivärld som skapades av J.R.R. Tolkien. Det är ett överlevnadsspel med stort fokus på hantverk. Du kan utforska länderna under bergen och samla material för att tillverka det du behöver för att skapa en bas, och sedan fortsätta att återta territorium och skatter. berättelsen kommer att fortskrida när du kräver landmärken och väcker den legendariska dvärgstaden till liv igen. Naturligtvis måste du slåss mot orcherna som ockuperar ditt hemland, men du kommer att ha lättare att göra det när du återupplivar gamla smedjor och gruvor och tillverkar kraftfulla vapen och rustningar. Moria är fullt av hemligheter och förlorade skatter, och du kan också hitta magiska föremål som hjälper dig i dina uppdrag. Två äventyr kommer aldrig att vara likadana, eftersom alla scenarier är procedurellt genererade i varje spel.



    Som dvärg värdesätter du gemenskap och vänskap högt, och The Lord of the Rings: Return to Moria låter dig uppleva spelet tillsammans med en grupp på upp till åtta vänner. Ni kan samordna era ansträngningar för att återta det dvärgiska arvet och befria det från mörkrets inflytande samtidigt som ni gör det ni älskar bäst: gruvdrift, hantverk och strider.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Lord of the Rings Return to Moria

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om The Lord of the Rings: Return to Moria

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev