Eneba COM
 
 

Köp Fobia - St. Dinfna Hotel

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ibland döljer historien om vissa platser en fruktansvärd sanning, och det är precis vad som händer med St. Dinfna Hotel. Denna plats, som omges av en paranormal aura, är ursprunget till många mystiska berättelser om försvunna människor och fruktansvärda saker, och det ser ut som den perfekta platsen att starta en utredning på för amatörjournalisten Roberto Leite Lopes. Han reser till Santa Catarina och besöker hotellet. Även om ingenting verkar vara riktigt fel i början, kommer han snart att upptäcka en kamera som avslöjar olika tidslinjer i historien om platsen. Roberto hamnar mitt i en mörk konspiration med fruktansvärda konsekvenser och kommer att göra sitt bästa för att stoppa en fanatisk kult från att släppa lös helvetet på jorden.



    Fobia - St. Dinfna Hotel är ett överlevnadsskräckäventyr i första person fullt av pussel och action där du utforskar de olika korridorerna och rummen på hotellet medan du försöker avslöja sanningen om dess mysterier. Att fly levande kommer att visa sig vara ganska knepigt. Du måste inte bara ta itu med det nuvarande läget på hotellet, utan du måste också ta hand om händelser från alternativa tidslinjer som skulle påverka din verklighet.



    Vad är det för hemska mänskliga experiment som äger rum på den här platsen? Kommer du att fly från det mardrömslika hotellet i ett stycke för att avslöja dem? Svaret får du bara genom att spela Fobia - St. Dinfna Hotel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fobia St. Dinfna Hotel

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Fobia - St. Dinfna Hotel

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev