Instant Gaming EU
 
 

Köp Shadows of Doubt

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Shadows of Doubt är det 1980 i en alternativ version av vår värld där industrialiseringen har överskridit alla gränser. Som privatdetektiv måste du överleva i detta dystopiska universum genom att lösa en mängd olika brott och arbeta som en slags informationsförmedlare. Shadows of Doubt är en spännande och uppslukande simulator som lägger en sandlådevärld för dig att utforska vid dina fötter. Traversera de trånga gatorna i din stad medan du utreder olika fall. Smyg dig in i fastigheter genom att låsa upp, leta efter information och ledtrådar och använd dig av dina fynd för att hitta de skyldiga.



    Shadows of Doubt erbjuder dig en uppslukande upplevelse i en miljö som påminner om de bästa noirfilmerna och kräver att du tänker som en riktig utredare om du vill komma vidare i spelet. Du måste ta reda på sambandet mellan ledtrådarna och smutsa ner händerna för att få fram ytterligare information som kan vara till nytta för att lösa ett fall. Om du arbetar tillräckligt hårt kanske du till och med kan ta reda på identiteten på den seriemördare som terroriserar staden och sätta upp en fälla för att fånga dem.



    Shadows of Doubt låter dig ta ett realistiskt grepp om brottsutredningar i en sci-fi-miljö, perfekt för dem som letar efter en annorlunda och spännande upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Shadows of Doubt

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Shadows of Doubt

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev