Instant Gaming EU
 
 

Köp The Lost Wild

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      I en värld av dinosaurier är du bara ett annat slags byte. Välkommen till The Lost Wild, ett överlevnadsskräckspel som utspelar sig på en ö som styrs av förhistoriska ödlor. De beter sig som vilda djur och ser dig som ett hot eller en måltid. Du kommer att behöva undvika, hålla dig gömd och när allt annat misslyckas, springa.



      Stig in i en frodig vildmark som kryllar av dinosaurier i alla former och storlekar. Utforska djunglerna och de förlorade anläggningar som gömmer sig där. Scavenge vad material du kan hitta för att tillverka utrustning som hjälper dig att överleva. Lyssna på rösten du hör på radion och ta reda på hemligheterna i detta förhistoriska rike.



      Smyg dig fram genom skogen och håll dig utom synhåll. Använd din miljö för att hålla dig gömd, men om du upptäcks använder du eld eller icke-dödliga vapen för att driva bort odjuren. Stå på dig och visa ingen rädsla, men om du inte kan skrämma bort dem är det dags att fly. Kom ihåg att det är du som är inkräktaren på The Lost Wild. Detta är inte din värld - det är deras.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för The Lost Wild ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se The Lost Wild-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till The Lost Wild:s kategori : Action.

      Kommentarer om The Lost Wild

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev