Eneba COM
 
 

Köp The DioField Chronicle

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Square Enix tar ett nytt grepp om genren strategirollspel med The DioField Chronicle. Det här episka äventyret tar dig till en värld som i åratal har varit nedsänkt i ett fruktansvärt krig. Som ledare för ett gäng legosoldater som kämpar för att klara sig i ett så farligt scenario måste du vägleda Blue Fox i otaliga strider. Kungariket Alletains öde ligger i dina händer. När arméerna från det Trovelt-Schoevian Empire äntligen riktar sina blickar mot ditt hemland kommer ditt legosoldatband att ha en avgörande roll när det gäller att avgöra världens framtid.



    The DioField Chronicle sätter dig i kontroll över en grupp legosoldater, var och en av dem specialiserad på en viss typ av strid. I spelet ställs dina legosoldater mot fiendens styrkor enligt det taktiska stridssystemet i realtid. Du kan kommendera dina legosoldater i strider i realtid som kräver snabbt tänkande och reaktioner från din sida om du vill ta hem segern. Efter varje strid får dina legosoldater erfarenhetspoäng som kan användas för att uppgradera deras färdigheter och ge dig fler taktiska möjligheter i strid.



    Snygg grafik i animestil, spännande strider i realtid och en episk berättelse är vad The DioField Chronicle erbjuder dig. Är du redo för utmaningen?

    Läs mer

    De bästa priserna för The DioField Chronicle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The DioField Chronicle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev