Instant Gaming EU
 
 

Köp Squirrel with a Gun

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Upptäck ett oväntat och unikt sätt att njuta av ett videospel på Squirrel with a Gun. Denna simulator och shooter sätter dig i rollen som en liten gnagare i ett sandlådeuniversum där du kan göra vad du vill. Det finns inga regler och inga gränser i det här spelet som ställer dig mot agenter i ett helt normalt område. Skapa förödelse i hela kvarteret som en liten ekorre och ta inga fångar. Du har flera vapen till ditt förfogande för att bli av med agenterna, men du måste undvika deras dödliga närstridsattacker om du vill ha en chans att skjuta ner dem.



      Squirrel with a Gun påminner om spel som Goat Simulator och erbjuder dig en spännande sandlådeupplevelse som är lika galen som den kan bli. När allt kommer omkring är ditt vapen ännu större än du, och du kan till och med använda dig av använda dig av dess rekyl när du skjuter för att nå omöjliga platser. Squirrel with a Gun erbjuder dig exakt det...

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Squirrel with a Gun ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Squirrel with a Gun-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Squirrel with a Gun:s kategori : Action.

      Kommentarer om Squirrel with a Gun

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev