Instant Gaming EU
 
 

Köp Backpack Hero

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Backpack Hero är ett roguelike med däckbyggande och stort fokus på lagerhantering. Du kommer inte bara att utforska fängelsehålor och slåss mot fiender för skatter och skoj. Att placera de föremål du hittar och din nuvarande utrustning i din ryggsäck är nyckeln till framgång, för om du ordnar dem på rätt sätt kan dina föremål öka sin kraft och få förmågor. Det finns så många föremål att samla in att du kommer att ha svårt att hitta det bästa sättet att arrangera din ryggsäck för att låsa upp deras krafter. Men glöm inte att du också måste slåss mot monster. Därför är det också viktigt att använda din utrustning på bästa sätt i Backpack Hero.



    I Backpack Hero utforskar du fantasivärlden Orderia och räddar djuren som bor där. När du räddar dem återvänder de till din lilla by, en plats som du kan uppgradera med de material som du har samlat in under dina äventyr för att få fördelar och bonusar.



    Med slumpmässigt genererade nivåer, pixel-art grafik, mer än 40 olika fiender att slåss mot och hundratals föremål att upptäcka är Backpack Hero en spännande roguelike dungeon crawler.

    Läs mer

    De bästa priserna för Backpack Hero

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Backpack Hero

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev