Instant Gaming EU
 
 

Köp DREDGE

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck vad som finns i havets djup med DREDGE, ett skräckfiske-spel där du förmodligen är både fiskare och bete. Använd dina färdigheter för att samla in havets skryt, men också hemligheterna som gömmer sig i denna vackra, om än farliga, plats.



    Du är en fiskare som gått vilse till havs och hamnar i en fiskeby som ligger bland några avlägsna öar som kallas "The Marrows". Invånarna är märkliga och hemlighetsfulla. Borgmästaren tillåter dig att stanna, på villkor att du fångar mat åt byns folk. Inom kort får du ett lån för att köpa en liten båt och snart trålar du på vågorna efter något att fånga.



    Till en början är det lätt. Du kan hitta upp till 125 olika havsdjur som du kan sälja för pengar. Hitta ett sätt att ordna dem alla i din båts last via ett minispel. Allt är bra och fint under dagtid, men när natten faller och dimman rullar in är det då monstren kommer fram.



    Upptäck hemligheterna som är gömda i djupet. Leta efter gömda skatter, slutför uppdrag, fånga muterade fiskar och gräv djupare i öarnas historia. Uppgradera din trålare för att bättre överleva de monstruösa havsborna, som det kommer att finnas gott om. Var beredd på den skräck som väntar i djupet av DREDGE.

    Läs mer

    De bästa priserna för DREDGE

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om DREDGE

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev