Instant Gaming EU
 
 

Köp Gibbon: Beyond the Trees

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gibbon: Beyond the Trees är ett känslomässigt plattformsspel som handlar om effekterna av avskogning på vilda djurs livsmiljöer. Följ äventyren för en försvunnen gibbon som desperat försöker återförenas med sin familj när den har förlorat sitt hem.



    Upplev spänningen i att svinga sig från träd till träd som bara en gibbon kan. Ta tag i grenar och vinstockar, få fart, hoppa genom luften, övervinn hinder och utför fantastiska stunts när du rusar mot slutet av nivån. Du kan också slå dig ihop med en annan gibbon för att utföra akrobatiska trick för att hålla farten uppe. Utforska olika biomes, från djunglerna i Sydostasien till de mänskliga städerna bortom. Spela antingen genom ett timslångt historieläge eller slå din bästa tid i det procedurellt genererade befrielseläget.



    Framför allt får du se de förödande effekterna av tjuvjakt, olaglig skogsavverkning, klimatförändringar och förstörelse av naturliga livsmiljöer på våra vilda djur och växter. Gibbon: Beyond the Trees ger oss en glimt av denna underbara värld som står på randen till katastrof, och varför vi måste hjälpa till att rädda den.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gibbon Beyond the Trees

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Gibbon: Beyond the Trees

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev