Instant Gaming EU
 
 

Köp ZERO Sievert

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Plundra dig fram genom postapokalypsen och lev av det som finns kvar av landet! ZERO Sievert är ett roguelike-spel som utspelar sig i efterdyningarna av ett kärnvapenkrig. Bygg upp din bas, samla in saker i ödemarken och hitta ett sätt att överleva världens undergång.



    Samhället är nästan utplånat efter tredje världskriget och det är var och en för sig själv. Du har ditt jobb att göra för att bara överleva. Börja med att förbereda din bunker, en plats där du kan pyssla, modifiera din utrustning, handla med andra överlevande och anpassa rummen så att de blir dina egna.



    När du är klar tar du upp ditt vapen och går ut för att leta efter saker och ting. Du kommer inte att ha mycket till att börja med så du måste ta vad du kan hitta. Du kommer att tävla med banditer om att ta bytet, så du måste vara snabb på avtryckaren. Och börja inte ens med de muterade djuren som strövar runt i ödemarken.



    Du kommer att kunna utforska olika biomes: köpcentret, skogen, lägret och mycket mer. Varje plats är procedurellt genererad med nya gömställen, föremål och fiender. Du måste anpassa dig till varje situation för att klara dig levande tillbaka till din bas.



    Bli bättre för varje körning. Plocka upp 30 unika vapen och modifiera dem med 150 anpassningar. Uppgradera din utrustning och bli jägaren istället för den jagade. Livet är krig nu i postapokalypsen, men du kan skapa ett imperium om du har modet att göra det. Välkommen till ZERO Sievert.

    Läs mer

    De bästa priserna för ZERO Sievert

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om ZERO Sievert

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev