Instant Gaming EU
 
 

Köp Out There: Oceans of Time

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Oceans of Time är en uppföljare till det ursprungliga Out There och är ett roguelike rymdforskningsspel där du bestämmer ditt öde. Du är kommendörkapten Nyx som söker igenom galaxen efter en tyrann som kallas Archon, en skurk som försöker kontrollera universum.



    Living space. När du vandrar runt i galaxen möter du främmande civilisationer som du kan förhandla och handla med. Bygg en allians mot den ondskefulla Archon - du kan till och med rekrytera utomjordingarna till ditt skepps besättning.



    A jolly crew. Rekrytera från främmande raser och hantera dina besättningsmedlemmar för att bygga upp en kapabel styrka. Hantera ditt skepp och dina förnödenheter för att överleva i fientlig rymd. Sök efter resurser för att driva ditt skepp och hjälpa dig på din resa.



    Följ en djup och uppslukande berättelse skriven av FibreTigre och dialog av Christos Gage, författare till Netflix Daredevil och Insomniacs Spiderman. De val du gör i Out There: Oceans of Time har betydelse. Eftersom det här är ett roguelike-spel är du alltid ett dåligt val bort från döden. Kommer du att klara dig över Oceans of Time? Eller kommer den tyranniska Archon att segra?

    Läs mer

    De bästa priserna för Out There Oceans of Time

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Out There: Oceans of Time

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev