Instant Gaming EU
 
 

Köp Desta: The Memories Between

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Desta: The Memories Between är ett turbaserat taktiskt roguelike-spel som drivs av berättelsen om Desta, en ung kvinna som försöker reparera trasiga relationer och tala sanning till sina nära och kära. Hennes sätt att göra det är genom sina drömmar och ett metaforiskt spel dodgeball.



    Destas liv har fallit i förfall efter att flera viktiga relationer har misslyckats. Men varje natt besöker hon en drömvärld som är sammansatt av platser i hennes minnen. Här konfronterar hon tidigare relationer och samtal som inte gick som planerat.



    För att förändra dem måste du plocka upp märkliga klot som du kan använda för ett bollspel. Under ett möte kan du kasta kloten och använda miljön för att utföra trickskott som träffar ditt mål. Med tiden kan du få förmågor som gör dig skickligare och ökar dina chanser att vinna.



    När du går genom drömvärlden möter du också en mängd olika karaktärer som har en koppling till den här platsen och som också söker avslut på sina historier.



    Desta: The Memories Between är gjort av utvecklarna av Monument Valley och är ett berättardrivet spel med full röst som fokuserar på teman som psykisk hälsa, förlusten av ens föräldrar och könsidentitet. Spelare bör vara mogna när de spelar det här spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Desta The Memories Between

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Desta: The Memories Between

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev