Instant Gaming EU
 
 

Köp Alba: A Wildlife Adventure

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Alba: A Wildlife Adventure är ett charmigt och avkopplande äventyrsspel. Spelet släpptes 2020 på olika plattformar, bland annat Microsoft Windows, macOS, iOS och Android.



    I Alba: A Wildlife Adventure styr spelarna en ung flicka vid namn Alba som besöker sina morföräldrar på en Medelhavsö. Spelet erbjuder en hjärtevärmande berättelse om naturskydd, vänskap och samhällstjänst.



    Spelet i Alba: A Wildlife Adventure är centrerat kring att utforska ön, upptäcka gömda vilda djur och ta foton av de olika arterna. Dessutom erbjuder spelet enkla pussellösningsmekanismer och sidouppdrag som sätter spelarens kunskaper om bevarande och förvaltarskap på prov.



    Grafiken i Alba: A Wildlife Adventure är vackert utformad, med en livlig färgpalett, detaljerade miljöer och en mängd olika vilda djur som ger liv åt ön. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett avslappnande atmosfäriskt soundtrack som förstärker spelarens nedsänkning i spelets värld.



    En av spelets unika egenskaper är att det utbildar spelarna om miljövård och ökar medvetenheten om människans inverkan på djurlivet. Det är ett perfekt spel för yngre spelare eller familjer som vill lära sig mer om att skydda vår planet.



    Spelet har ett oändligt läge där spelarna kan fortsätta att utforska ön och upptäcka nya arter. Dessutom kan spelarna spåra sina framsteg genom en klippbok, som gör att de kan återse sina tidigare prestationer.



    På det hela taget är Alba: A Wildlife Adventure en avkopplande och hälsosam upplevelse som lär spelarna vikten av naturskydd. Den vackra grafiken, det lugnande soundtracket och fokuset på miljöutbildning gör det till ett måste för människor i alla åldrar som gillar äventyr och naturcentrerade spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Alba A Wildlife Adventure

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Alba: A Wildlife Adventure

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev