Eneba COM
 
 

Köp The Wreck

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Wreck är en visuell 3D-roman som visar hur ett ögonblick kan förändra allting, och det gäller en nedstämd manusförfattare vid namn Juno. Utforska episoder av hennes liv och bevittna det exakta ögonblicket när en olycka förändrar henne för alltid.



    När hon närmar sig medelåldern ser Juno sitt liv falla sönder. Hennes karriär som manusförfattare går ingenstans, hon är ett känslomässigt vrak och hon får snart veta att hennes mamma ligger på akuten och kämpar för sitt liv på grund av ett aneurysm i hjärnan. Och just den här dagen inträffar den värsta tänkbara händelsen när hon krockar med sin bil. Kan du förändra omständigheterna för att förhindra en sådan här händelse?



    Utforska det förflutna. Se scener från Junos liv som ledde henne till detta vägskäl. Sätt ihop historien tills sanningen kommer fram i ljuset. Använd din kunskap om hennes trauma för att ändra de händelser som inträffar i nuet. Välj nya dialogalternativ som kan påverka berättelsen och kanske sätta ihop trasiga relationer.



    Upptäck hur underbart livet kan vara trots ens misslyckanden och brister. Se om ödet är något som kan göras ogjort. Ta rätt beslut, se hur Juno kan ta sig upp och förhindra ett tragiskt öde i The Wreck.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Wreck

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Wreck

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev