Instant Gaming EU
 
 

Köp Mirror Forge

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Thomas Jacksons liv tog en negativ vändning på grund av några dåliga beslut. Några för många drinkar på en festdag slutade med att han och hans flickvän råkade ut för en bilolycka. Hans flickvän Jill hamnade i koma och hans ofödda barn dog. Nu kan han knappt samla kraft att fortsätta leva medan sorg och skuldkänslor övermannar honom. Han har inte ens lyckats få ett slut på sitt sorgliga liv. Terapin har gått långt och han började återhämta sig när ett nytt slag tar ner honom igen. Han förlorar sitt jobb, som var hans enda hopp om att få till stånd en rutin som skulle underlätta hans läkning. Desperat besöker han Jill, men det enda spår han kan hitta av henne är ett mystiskt band.



    Mirror Forge är ett psykologiskt överlevnadsskräckspel som utforskar gränserna för det mänskliga förnuftet. Thomas kommer att hamna i en märklig och mörk värld full av farliga varelser medan han försöker ta reda på vad som har hänt med Jill. Det är svårt att avgöra vad som är verkligt och vad som är en produkt av hans plågade sinne, men Thomas klamrar sig fast vid de sista strimlorna av sitt förnuft för att gå vidare och utforska en alternativ verklighet för att få reda på de svar han behöver.



    I Mirror Forge får du följa med Thomas på hans resa och samtidigt hjälpa honom att överleva. Rädsla, sorg, skuld och skräck kommer att angripa honom medan han gör framsteg genom att utforska och lösa pussel och försöka hålla sig borta från monstren som jagar honom. Även om det är svårt att se vissa av dessa mörka varelser kan Thomas lyssna på dem, så han kan överleva om han är uppmärksam.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mirror Forge

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mirror Forge

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev