Instant Gaming EU
 
 

Köp Disney Dreamlight Valley

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hjälp till att väcka det magiska kungariket till liv igen! Disney Dreamlight Valley är en mysig livssimulering där du bygger en hel bosättning med dina favoritkaraktärer, både hjältar och skurkar, från Disney och Pixar. Utforska, ta på uppdrag och samla in resurser när du återställer det magiska landet till dess en gång så ärofyllda form.



    Dreamlight Valley befinner sig i en svår situation. En gång i tiden var det en lycklig och välmående plats fylld av vänliga ansikten, men dalen föll sönder när glömskan inträffade. Night Thorns fyllde platsen och skar av invånarna från värdefulla minnen. De vände ryggen åt varandra och gömde sig inom gränserna för Dream Castle. Nu är det upp till dig att återskapa de förlorade berättelserna om Dreamlight Valley och återställa minnet hos dess invånare.



    Utforska Dreamlight Valley och lås upp flera Realms som innehåller dina favorit-Disneyfigurer. Befria dem från glömskans klor. Varje karaktär du möter har en egen dialog, ett eget uppdrag och ett eget liv som du kan upptäcka. Bygg upp vänskap och gör aktiviteter med dina favoritkaraktärer, som att sköta växter med Wall-E eller laga mat på restaurangen med Remy the Rat.



    Ta dig tid att bygga och återställa Dreamlight Valley. Anpassa ditt kvarter genom att anlägga landskap, dekorera och ändra layouten på dina byggnader. Du får till och med bestämma vilka dina grannar ska vara.



    Disney Dreamlight Valley låter dig också skapa din egen anpassningsbara karaktär. Välj hela ditt utseende från ditt hår till dina kläder. Ta en selfie med dina favoritkaraktärer med kameran i spelet för att minnas stunder. Med verktyget Touch of Magic kan du till och med skapa egna mönster! När du väl har börjat är spelet svårt att lägga ner. Ta tillbaka magin till landet med Disney Dreamlight Valley.

    Läs mer

    De bästa priserna för Disney Dreamlight Valley

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Disney Dreamlight Valley

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev