Instant Gaming EU
 
 

Köp Dark Messiah of Might & Magic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kommer du att bli hjälte eller förstörare? Dark Messiah of Might & Magic är ett rollspel i första person som låter dig välja ditt öde. Spela som Sareth, en lärling till trollkarlen Phenrig, som har i uppdrag att hitta en ohelig artefakt som kallas Skull of Shadows. Utan att du vet om det bär du inom dig frön av demonisk makt som kan göra dig antingen till världens räddare eller dess gissel.



    Utforska en fantasivärld fylld av odöda, orcher och drakar. Spela med otrolig fysik från spelets Source-motor, vilket gör att du kan slåss med ett komplett stridssystem. Du får inte bara använda en arsenal av 30 vapen, utan du får också ett stort antal trollformler att leka med.



    Allt eftersom du vinner nivåer kan du lägga till nya färdigheter till din repertoar. Förutom dina magiska förmågor kan du avancera i Dark Messiahs Skill Evolution System för att ytterligare öka din kraft och befästa dig själv som en kraft att räkna med.



    Slutligen kan du på Dark Messiah of Might & Magic spela med upp till 32 spelare i Crusade-läget, där du kan delta i en massiv dynamisk online-kampanj med fem karaktärsklasser. Vad kommer du att välja - en hjältes dygd eller en Dark Messias makt?

    Läs mer

    De bästa priserna för Dark Messiah of Might & Magic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dark Messiah of Might & Magic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev