Eneba COM
 
 

Köp Heroes of Might & Magic V

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Heroes of Might & Magic V är ett turbaserat strategispel som släpptes 2006. Spelet är den femte delen i den legendariska Heroes of Might & Magic-serien och låter spelarna ge sig ut på episka uppdrag, bygga mäktiga arméer och erövra länderna i fantasivärlden Ashan.



    Spelet i Heroes of Might & Magic V är centrerat kring att bygga och förvalta städer och arméer. Spelarna kan välja mellan flera fraktioner med unika enheter och förmågor, var och en med sina styrkor och svagheter. Spelare kan också rekrytera hjältar, som har unika förmågor som kan öka arméns prestanda eller påverka spelet direkt.



    Spelet har både kampanj- och flerspelarlägen, vilket gör att spelarna kan tävla mot varandra på samma karta eller som ett lag. Spelare kan också njuta av spelet i singelspelarläge, där de möter olika datorstyrda motståndare och förverkligar spelets fulla potential.



    Heroes of Might & Magic V's grafik är visuellt tilltalande, med detaljerade miljöer, välgjorda animationer och vackert utformade karaktärsmodeller. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett välgjort soundtrack som förstärker spelets atmosfär.



    Spelet har också ett intuitivt gränssnitt som gör det lätt för spelarna att komma igång med spelets mekanik. Kampanjerna erbjuder ett varierat utbud av uppdrag och uppdrag som erbjuder utmanande spelupplevelser och en fängslande berättelse.



    På det hela taget är Heroes of Might & Magic V ett engagerande och uppslukande strategispel som erbjuder en tillfredsställande och utmanande upplevelse. Den vackra grafiken, det intuitiva gränssnittet och den välgjorda handlingen gör det till ett måste för fans av genren eller alla som letar efter ett djupt och uppslukande strategispel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Heroes of Might & Magic V

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kommentarer om Heroes of Might & Magic V

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev