Eneba COM
 
 

Köp Killing Floor: Incursion

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta dig an zombiehotet i ett Killing Floor-spel som utvecklats speciellt för VR. Killing Floor: Incursion tar dig med på en episk och blodig resa genom bondgårdar och in i djupet av Paris katakomber för att hitta orsaken till det muterade zombiehotet.



    Killing Floor: Incursion ger dig en helt ny historia som berättas i fem kapitel och som beskriver förhållandet mellan Horzine Corporation och Zed hotet. Spela igenom kampanjen solo eller samarbeta med en vän som hjälper dig att hantera hettan. Använd en mängd olika vapen för att sätta stopp för Zeds. Slå ut dem med yxor, pistoler, hagelgevär, krypskyttegevär och till och med styckade kroppsdelar. Se när zombiehuvuden och lemmar flyger omkring och kroppar exploderar. Gore här måste man se för att tro det.



    Killing Floor: Incursion Sätt dina Zed-dödande färdigheter på det ultimata testet i Endless-läget. Ställ dig mot våg efter våg av zombies tills du slutligen förlorar. Du möter zombies som kryper, zombies som springer och zombies som skjuter med plasmapistoler. För extra roligt kan du ta med dig en vän!

    Läs mer

    De bästa priserna för Killing Floor Incursion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Killing Floor: Incursion

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev