Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War: THREE KINGDOMS - Eight Princes

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till åtta nya anledningar att kriga i det gamla Kina. Total War: THREE KINGDOMS - Eight Princes är ett DLC till det framgångsrika strategispelet som utspelar sig 100 år efter den första kampanjen. Välj en av åtta mäktiga prinsar för att se vem som kommer att bli den högste härskaren i Middle Kingdom.



    Året är 291 f.Kr. och ännu en gång står Kina på randen till inbördeskrig. Jin-dynastins makt har splittrats mellan åtta prinsar som alla tävlar om att få full kontroll över regeringen.



    Välj en krigsherre som du ställer dig på din sida. Varje karaktär har sina egna mål och sin egen spelstil. Sima Yong specialiserar sig på försvarsinfrastruktur, medan Sima Wei är en general som utmärker sig för aggressiv expansion. Välj den spelstil du föredrar och arbeta för att avancera din karaktär från mindre prins till storprins till kejsarprins. Värva adelsmännen till din sak, för om du förlorar deras stöd kommer du troligen att få ett våldsamt uppror på halsen.



    Välj en inriktning att arbeta mot: Sinne, Ande, Makt eller Rikedom. Var och en ger en typ av bonus för din fraktion. Ju mer dina val lutar åt en viss inriktning, desto mer möter du händelser som matchar ditt val.



    Vilken fraktion kommer att segra? Vilken väg kommer du att ta för att vinna? Bestäm vem som kommer att styra det medeltida Kina i Total War: THREE KINGDOMS - Eight Princes.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: Three Kingdoms

    De bästa priserna för Total War THREE KINGDOMS Eight Princes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Total War: THREE KINGDOMS - Eight Princes

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev