Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War: THREE KINGDOMS - Mandate of Heaven

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev ett nytt kapitel i Mellanrikets historia med Total War: THREE KINGDOMS - Mandate of Heaven. Mandate of Heaven är ett kapitelpaket DLC till THREE KINGDOMS, och är en prequel till händelserna i grundspelet. Det är år 182 e.Kr. och imperiet befinner sig i kris. På grund av anklagelser om korruption och regeringens oförmåga att få slut på en lång hungersnöd har folket förlorat förtroendet för kejsare Ling. Olika fraktioner rör sig för att ta över hans position. Särskilt tre taoistbröder tar på sig gula turbaner och plockar upp sina vapen. Krigsherrar som är lojala mot dynastin samlas för att skydda sin kejsare. Tiden för krig är inne; upproret med gula turbaner har börjat.



    Loyalist or Rebel? Välj mellan en av de många fraktioner som kämpar om makten. På den kejserliga sidan finns kejsare Ling, hans släkting Liu Chong och den framstående lärde och krigaren Lu Zhi. På rebellsidan kan du välja mellan krigsherrarna Zhang Jue, Zhang Liang och Zhang Bao från Yellow Turbans. Slutligen kan du också välja bland karaktärerna från originalspelet.



    New Units. Ta med dig din kraft ut på slagfältet med de här nya enheterna. På den kejserliga sidan kan du använda kejserliga värnpliktiga, Chen Peacekeepers, Chen Royal Guard och deras chockkavalleri, Destroyer of Traitors.



    Bland rebellerna kan du använda Himlens budbärare, Vägarnas nitiska män, Yaoguai-jägare och de hårda ryttarna från Tyrant Slayers.



    Vem kommer att vinna kontrollen över Middle Kingdom? Det är bara du som kan avgöra det i Total War: THREE KINGDOMS - Mandate of Heaven.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: Three Kingdoms

    De bästa priserna för Total War THREE KINGDOMS Mandate of Heaven

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: THREE KINGDOMS - Mandate of Heaven

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev