Total War: THREE KINGDOMS annonserar expansionpacket The Furious Wild

Total War: THREE KINGDOMS annonserar expansionpacket The Furious Wild

Total War: THREE KINGDOMS som släpptes för över ett år sedan tar oss till Kina under krönikan över de tre kungadömena. Den här perioden i historian markerar slutet på Han-dynastin, och upprättandet av de tre kungadömena: Wu, Wei och Shu.

Det är i den här kontexten som Total War: THREE KINGDOMS erbjuder ett spel som kombinerar både turbaserad strategi och taktik i realtid. Spelet har redan fått flera delar av extra innehåll sedan dess utgivning, både gratis och betalt innehåll, som Total War: THREE KINGDOMS - Mandate of Heaven och Total War: THREE KINGDOMS - A World Betrayed. Var och en av dessa ger deras egen del av nytt innehåll, som nya falanger och trupper, Warlords och mer.

Creative Assembly har annonserat det första expansionpacket som kallas för Total War: THREE KINGDOMS - The Furious Wild. Vi kommer inte att behöva vänta länge för att lägga vantarna på det eftersom utgivningen är den 3 september. Total War: THREE KINGDOMS - The Furious Wild kommer att erbjuda en rad nytt innehåll till spelet. För det första kommer kartan att expanderas och inkludera södra Kina och dess djungler, och erbjuda ett helt nytt spelområde, samt alla dessa nya funktioner:

4 nya spelbara falanger, var och en med deras egna unika mekanismer, med 19 nya falanger totalt som befolkar södra Kina.

25+ nya trupper inklusive spännande, formidabla djurtrupper.

Ny skrämmande karaktärsgrafik

Nytt Nanman-specifikt techträd med keystone-teknologi som kräver att uppdrag slutförs

En helt ny karaktärsframstegsstil, med bedrifter för att låsa upp belöningar

Unika uppdrag och berättelser om Nanman-kulturen

Ett mål att 'ena stammarna', men hur kommer du uppnå det, genom diplomati eller erövring?

Spelbart i 190 och 195-startdatum

 

 

Självklart kommer expansionpacket The Furious Wild med 4 nya Warlords, som heter Meng Huo, Lady Zhurong, King Mulu och King Shamoke. En femte Warlord, Shi Xie kommer att finnas tillgänglig gratis för alla spelare när expansionpacket lanseras den 3 september.

Som vanligt, besök gärna vårt prisjämförelseverktyg för att få Total War: THREE KINGDOMS - The Furious Wild till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev