Instant Gaming EU
 
 

Köp Wuppo

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till den märkliga men förtjusande världen av Wuppo, ett Metroidvania-plattformsspel fyllt av lekfulla karaktärer som kallas Wums. Du spelar som en Wum som blev utsparkad från sin lägenhet för att ha ställt till med en enorm röra på grund av din intensiva kärlek till glass. Nu måste du hitta ett hem som du kan kalla ditt eget.



    Utforska en enorm värld befolkad av Wums, Fnakkers och andra konstiga varelser. Res från huvudstaden Popocity till grottorna i Bliekopolis och många fler underbara platser för att träffa massor av knasiga karaktärer. Lös olika pussel med hjälp av de föremål du plockar upp och använd diplomatiska färdigheter för att lösa konflikter mellan de människor du möter. Om samtalen misslyckas kan du slåss mot fiender och vinna dagen. Varje boss ger en unik utmaning och kräver att du memorerar deras attackmönster för att kunna segra.



    Njut av en enorm värld med underbar handritad grafik och ett vackert soundtrack som matchar. Wuppo är en storslagen värld att förlora sig själv i, fylld av humor, fantasi och hjärta.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wuppo

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Wuppo

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev