Eneba COM
 
 

Köp Stranded: Alien Dawn

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg en koloni på en avlägsen värld i Stranded: Alien Dawn. I en 3D-kolonisimulator som blandar Rimworld med The Sims måste du hjälpa en grupp skeppsbrutna överlevande att hålla sig vid liv på en okänd och fientlig planet.



    Ditt gäng kosmonauter kämpar sig upp ur vraket av sitt rymdskepp för att konfronteras med en vidsträckt och vacker värld fylld av vilda varelser, oförutsägbart väder och få resurser att spara. Du måste göra allt du kan för att hjälpa denna brokiga besättning att överleva.



    Bygg en koloni med skydd och en gård för att tillgodose din livsmedelsförsörjning. Börja med rudimentära skyddsrum och arbeta dig sedan upp till en högteknologisk anläggning med en defensiv omkrets och torn. Undersök planetens flora och fauna så att du kan odla dem som en matkälla. Snart kommer du att ha ett lager av resurser som håller dig flytande under de svåraste tiderna.



    Inte alla djur och växter kommer att vara vänliga. Du kommer att behöva försvara din bosättning mot horder av krypande utomjordingar, så det kommer att vara viktigt att tillverka vapen. Börja med grova spjut och gå vidare till energivapen genom att samla material från ditt fallna skepp. Så småningom kan du bygga generatorer, luftballonger och till och med en rymdplatta.



    Dina överlevande är inte robotar - de är människor med bakgrundshistorier, behov och personligheter. Du måste ta hand om deras fysiska och psykiska välbefinnande genom att tillhandahålla skydd, mat, kläder och underhållning. Om du misslyckas med att hålla balansen kommer du snabbt att upptäcka att konflikter bryter ut mellan de överlevande.



    Varje genomspelning av Stranded: Alien Dawn är unik eftersom du slumpmässigt dyker upp på en annan del av planeten med en ny grupp överlevande. Har du viljan att inte bara överleva i den här nya världen utan också frodas?

    Läs mer

    De bästa priserna för Stranded Alien Dawn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Stranded: Alien Dawn

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev