Eneba COM
 
 

Köp Victoria I Complete

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Styr världen med ett storslaget strategispel som illustrerar det brittiska imperiets framväxt. Victoria I Complete ger dig den fullständiga upplevelsen av att vara en brittisk monark på 1800-talet. Välj mellan vägar som leder ditt land till en fri demokrati eller ett mörkt tyranni.



    Victoria I Complete Låter dig jonglera med sex grundpelare för din civilisation: Ekonomi, krigföring, diplomati, forskning och teknologi, kolonisering och politik. Du måste bygga ett storslaget imperium som kommer att bestå i generationer samtidigt som du avvärjer utmaningar mot din makt.



    Se världen på en global karta som består av nästan 3000 provinser och havsområden. Spela genom flera historiska och dynamiska uppdrag som skapar Storbritanniens historia. Forska i ny teknik som kommer att avgöra hur väl du kommer att klara dig genom tiderna. Led dina arméer med ett militärt system som är kopplat till ditt diplomatiska beslutsfattande. Manövrera dig genom epokens politik och skapa en ekonomisk politik som antingen kommer att driva ditt land till rikedom eller fattigdom. Slutligen kan du delta i en konflikt i ett fritt spel mellan 32 spelare. Victoria I Complete är den sanna imperiebyggarsimulären för stora strateger, så samla dina styrkor för drottning och land!

    Läs mer

    De bästa priserna för Victoria I Complete

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Victoria I Complete

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev