Instant Gaming EU
 
 

Köp The Entropy Centre

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förhindra att världen går under genom att använda tidsfaktorn för att lösa pussel i The Entropy Centre. Det här pusselspelet i första person är en andlig efterföljare till Portal-serien och utspelar sig på en enorm rymdstation som kretsar runt jorden. På grund av en utdöende händelse brinner världen och du har nästan ingen tid kvar. Du måste navigera genom Entropy Centre, nå dess kärna och där hitta ett sätt att stoppa apokalypsen.



    Din enda hjälp och följeslagare är ASTRA, en AI-pistol som är utformad för att kontrollera tidselementet. Med henne vid din sida kan du kartlägga ett föremåls kronologi och flytta det tillbaka till det förflutna. På så sätt kan du återuppbygga pelare och andra trasiga strukturer, återföra föremål till tidigare platser, få maskiner att fungera igen och stoppa strukturer från att kollapsa. Använd dina tidsförmågor för att lösa sinnesbrytande pussel och ta dig till stationens hjärta - innan tiden rinner ut!



    The Entropy Centre kompletteras av kvick dialog, fantastiskt röstskådespeleri och en rad verkligt utmanande pussel och erbjuder en otroligt rolig tid för dem som älskade Portal.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Entropy Centre

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Entropy Centre

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev