Eneba COM
 
 

Köp Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Här är ett spel för barn och de som är barn i hjärtat. Doraemon är en ikon för barn och han och hans vänner är tillbaka för ett helt nytt äventyr i DORAEMON STORY OF SEASONS: Friends of the Great Kingdom. Den här gången får du hjälpa den magiska hjälten att uppföra en gård, hjälpa vänner och försköna en planet.



    Noby och hans vänner anländer till en främmande planet där de träffar en annan pojke som heter Lumis. De bestämmer sig för att hjälpa Lumis att återställa sin gamla gård till en blomstrande plats där du kan odla grödor och djur. Med Doraemons oändliga samling av magiska prylar blir det lätt att bedriva jordbruk. Bevattna grödor med regnmoln, använd Hopter för att skapa trädgårdar på moln och använd Adapting Ray för att andas under vattnet och skörda pärlor.



    Det som gör spelet underbart är förstås den tid som spenderas med vännerna. Du kan spela det i samarbete genom att låta en annan spelare hjälpa dig. Fiska tillsammans, samla in grödor eller bygg upp gården. Skapa underbara minnen med alla dina vänner i DORAEMON STORY OF SEASONS: Friends of the Great Kingdom.

    Läs mer

    De bästa priserna för Doraemon Story of Seasons Friends of the Great Kingdom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev