Instant Gaming EU
 
 

Köp Horse Tales: Emerald Valley Ranch

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rid genom en vacker dal med din favorithäst i Horse Tales: Emerald Valley Ranch. Du är en ung kvinna som åker på semester till din mosters ranch, men hittar den i ett sorgligt skick. Stuteriet ligger i ruiner och resten av ranchen har blivit försummad.



    Det är upp till dig att återställa ranchen till dess forna glans. Res genom dalen och bli vän med lokalbefolkningen. Få hjälp med att återuppbygga ranchen från personer som borgmästarens son Gabriel, skogsarbetaren Matteo och den skickliga arkitekten och hantverkaren Noelle. När du väl har byggt upp ranchen kan du anpassa den med nya byggnader, stall och dekorationer för att liva upp den.



    Gå ut och utforska den vida gröna dalen på hästryggen. Du kan också hitta vildhästar och anta utmaningen att fånga, tämja och föda upp dem. Skapa de bästa hästarna utifrån färg, statistik och unika pälsar. När du träffar nya människor kan du utföra sidouppdrag och samla in resurser från dem. Snart kommer du att bli en mästerlig hästryttare och uppfödare och rädda din familjs arv med ranchen. Skapa ett hästparadis med Horse Tales: Emerald Valley Ranch.

    Läs mer

    De bästa priserna för Horse Tales Emerald Valley Ranch

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Horse Tales: Emerald Valley Ranch

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev