Instant Gaming EU
 
 

Köp Kingdom Come: Deliverance – A Woman's Lot

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta en intim titt på två sidokaraktärers liv i Kingdom Come: Deliverance – A Woman's Lot. I den här expansionen ser du genom ögonen på två kvinnliga NPC:er från det ursprungliga Kingdom Come: Deliverance, utför nya uppdrag och får nya färdigheter.



    I den första berättelsen "A Woman's Lot" spelar du som Theresa, Henrys kärleksintresse och invånare i Skalitz. Upplev vardagen i en liten stad med din lojala hund Tinker, fram till Sigismunds ödesdigra räd och de händelser som följer efter.



    I den andra berättelsen, "Madonnan från Sasau", spelar du återigen Henry i en sidohistoria. Du måste hjälpa Johanka, en vän som har tagit sin tillflykt till klostret i Sasau på grund av några fruktansvärda mardrömmar som hon har haft. Kan du hjälpa henne genom att besöka varje plats i hennes visioner och upptäcka vad som verkligen händer där? Det här sidouppdraget kommer att ha flera slut för dig att upptäcka.



    Kingdom Come: Deliverance – A Woman's Lot Ger dig en ny färdighet, Houndmaster, och en hundkompis som följer med. Du får också nya föremål, vapen och perks som du kan låsa upp.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Kingdom Come: Deliverance

    De bästa priserna för Kingdom Come Deliverance – A Woman's Lot

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Kingdom Come: Deliverance – A Woman's Lot

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev