Instant Gaming EU
 
 

Köp Synergia

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev en kärlekshistoria som utspelar sig i en mörk och ödslig framtid i Synergia, en visuell cyberpunkroman där kärlek är det ultimata brottet.



    Spela som Cila, en cybernetisk polis med djupa personliga problem som vandrar genom en värld fylld av neonljus och mäktiga företag. Hennes liv förändras när en vän ersätter hennes housedroid med en ny modell som heter M.A.R.A. Med sin kärleksfulla och skarpsinniga personlighet börjar M.A.R.A. lindra Kilas problem men lider av återkommande mardrömmar. Ännu värre är att M.A.R.A. har fångat den ohälsosamma uppmärksamheten från megakoncernen Velta Labs. Vad som händer härnäst är upp till dig, men detta är ett förebud om ett kommande krig och kanske ursprunget till en teknisk singularitet.



    Med sina 100 vackert tecknade CG-bilder, ett medryckande soundtrack av Andi Han och en levande atmosfär som framkallar bilder av en neonstad fylld av ånga och livets avskum är Synergia en vuxen berättelse om att bygga upp mänskliga kontakter i en värld som nästan förbjuder dem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Synergia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Synergia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev