Instant Gaming EU
 
 

Köp City Bus Manager

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    City Bus Manager är en simulator som låter dig skapa och leda ditt eget bussbolag. Återskapa det riktiga bussnätet i någon känd stad i världen och försök att förbättra servicen med nya idéer. Ditt mål är att koppla samman alla intressanta platser med bästa möjliga rutter för att ge passagerarna den mest effektiva servicen.



    Spelet använder OpenStreetMap-data för att återskapa vilken plats som helst och ger dig möjlighet att förbättra transportnätet med ett bättre system. City Bus Manager håller reda på alla data du behöver för att utveckla ett lämpligt system och driva ett framgångsrikt företag, inklusive bussrutternas restider. Spelet simulerar också passagerarnas beteende för att ge den mest exakta simuleringen.



    Men City Bus Manager går längre än att utforma ett bättre transportnät. Spelet låter dig hantera alla aspekter av ett bussföretag. Du måste skapa en avdelning för att hantera kundernas feedback och klagomål, anställa och utbilda förarna, bygga och förvalta företagets anläggningar och mycket mer. Om du någonsin har tänkt att även du skulle kunna förbättra bussnätet i din stad är det dags att du visar det i City Bus Manager.

    Läs mer

    De bästa priserna för City Bus Manager

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om City Bus Manager

    dddddddd
    dddddddd
    2022 skáb 15 16:50 dlcompare.pt
    Doesn't look very interesting tbh, but we will see
    Det ser inte särskilt intressant ut, men vi får se.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev