Instant Gaming EU
 
 

Köp Sense: A Cyberpunk Ghost Story

  • PC
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Rastlösa andar existerar också i den dystopiska framtiden, och du kommer att upptäcka det i Sense: A Cyberpunk Ghost Story. Fördjupa dig i en värld full av neonljus, cyberware och skrämmande mysterier i det här överlevnadsskräckspelet som är inspirerat av Fatal Frame-serien. Följ med en ung kvinna vid namn Mei-Lin Mak på en resa till verklighetens mörka sida. Det är år 2083 i Neo Hong Kong, och ruinerna av Chong Sing Apartments döljer en fruktansvärd hemlighet om hennes familjs förflutna. Hon måste utforska den nu övergivna byggnaden och upptäcka sanningen om 14 förlorade själar i hopp om att kunna lösa sin familjs förbannelse.



    Sense: A Cyberpunk Ghost Story är en stämningsfull skräckhistoria med en berättelse i långsamt tempo som möjliggör en hög grad av fördjupning. Det är ett utmanande spel fullt av pussel och hemska hemligheter. Du måste undersöka varje hörn av lägenheterna genom Mei-Lins cybernetiska ögon för att leta efter dolda ledtrådar samtidigt som du undviker de avlidnas spöken som kommer att hemsöka dig. De kan skada dig, men allt du kan göra är att hjälpa dem att gå vidare om du upptäcker vad som binder dem till den här världen.



    Sense: A Cyberpunk Ghost Story är en så komplex historia och har så många mysterier att lösa att du inte kommer att kunna upptäcka allt under en enda spelomgång. Lyckligtvis har det ett New Game +-läge som låter dig fortsätta dina undersökningar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sense A Cyberpunk Ghost Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Sense: A Cyberpunk Ghost Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev