Instant Gaming EU
 
 

Köp Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det kritikerrosade turbaserade rollspelet från Daedalic Entertainment har fängslat många fans genom åren. Att hjälpa den onda och arga nekromantikern att återfå sin förlorade makt är alltid en utmanande uppgift. Under dina ändlösa sessioner som samlar en kraftfull armé av hantlangare som kan besegra dina fiender, måste du inte bara hitta lämpliga odöda tjänare, utan du måste också göra dem mer kraftfulla med olika artefakter och kroppsdelar. Det är så som nekromantikern i Iratus går till väga: Lord of the Dead.



    Alla fans kan nu förbättra sitt spelande med en ny hantlangare och massor av extra godsaker tack vare Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack, ett tillägg som innehåller spelets soundtrack, exklusiva skinn till alla hantlangare och en ny odöd som kommer att ansluta sig till din armé: de infekterade. Expansionen kommer också med den officiella strategiguiden för Iratus: Lord of the Dead, som är full av kunskap och värdefulla idéer som låter dig bygga din armé på det mest effektiva sättet.



    Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack Låter dig ta ditt spel till en ny nivå för att bli den suveräna nekromantikern.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Iratus: Lord of the Dead

    De bästa priserna för Iratus Lord of the Dead Supporter Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev