Instant Gaming EU
 
 

Köp Iratus: Lord of the Dead

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Iratus: Lord of the Dead är ett roguelike turbaserat strategispel där spelaren tar på sig rollen som en odöd nekromant, Iratus, som försöker uppfylla sitt mörka syfte: att fly från fängelset och återta världen.



    Spelarna kontrollerar arméer av hantlangare i turordningsbaserade strider mot fiender som människor, alver och dvärgar. När spelarna tar sig igenom varje nivå måste de hantera sina underhuggares förmågor, utrustning och uppgraderingar om de vill lyckas i striden. Förutom att slåss mot fiender har spelarna också tillgång till kraftfulla trollformler som gör att de kan kalla på varelser från underjorden.



    Spelets grafik är stämningsfull och suggestiv, med sin mörka konststil som påminner om en klassisk gotisk skräckberättelse - vilket ger en extra spänning som kan göra varje strid riktigt intensiv! Dessutom ger Iratus: Lord of the Dead's strategiska djup i kombination med dess unika funktioner som hantverk och förtrollning spelarna timmar efter timmar av engagerande spelande vilket gör det till en oförglömlig upplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Iratus Lord of the Dead

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Iratus: Lord of the Dead

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev