Instant Gaming EU
 
 

Köp Landlord's Super

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Storbritannien på 1980-talet är en mycket lämplig plats för att skapa och utveckla din egen verksamhet för husrenovering. Få smutsiga händer och bli rik i Landlord's Super, en byggsimulator med öppen värld där du måste arbeta hårt för att kunna njuta av en uppfriskande pint öl på den lokala puben i slutet av dagen. Ta ett lån från banken, köp en billig fastighet i det fiktiva länet West Berklands och förvandla den till ett ställe som du kan hyra ut till lokalbefolkningen för att tjäna bra pengar.



    Landlord's Super måste du göra allting själv. Du kan lyfta en byggnad från marken med tegel och murbruk om du vill, eller ge nytt liv åt en gammal byggnad. Vad du än väljer att göra ska du se till att ha tillräckligt med pengar för att färdigställa byggnaden och inreda den så att den blir tilltalande för hyresgästerna. Tänk på att du kommer att vara hyresvärd, så du måste fixa allting själv om några problem dyker upp senare. Landlord's Super hämtar inspiration från den engelska kulturen för att leverera en uppslukande upplevelse i en öppen värld. Spelet har ett detaljerat byggsystem som är perfekt för dem som älskar att göra allt arbete själva.



    Om du vill flytta ut ur din husvagn och dra dig tillbaka till ett vackert hus, se till att du håller dina hyresgäster nöjda så att de inte är sena med hyran i Landlord's Super.

    Läs mer

    De bästa priserna för Landlord's Super

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Landlord's Super

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev