Instant Gaming EU
 
 

Köp Perseus: Titan Slayer

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fördjupa dig i en värld full av mytologiska legender i Perseus: Titan Slayer. Kämpa mot de mäktiga titanerna som försöker erövra Olympen med hjälp av Hades i detta spännande roguelike hack-and-slash-spel. Ta rollen som den ikoniska halvguden Perseus och ge dig ut på ett uppdrag att stoppa de onda titanerna. Upplev en förgrenad berättelse och ta olika vägar beroende på dina val. Sök hjälp av de olympiska gudarna som kommer att välsigna dig med legendariska gåvor. Res in i Tartarus djup och slåss mot horder av fiender i en episk resa för att besegra Hades och titanerna. Endast du kan rädda världen från undergång.



    I Perseus: Titan Slayer kan du använda en mängd olika vapen för att utplåna dina fiender. Vare sig du väljer svärdet, dolken, bågen eller katanan kommer vart och ett av dem att ge dig tillgång till en unik uppsättning förmågor som du kan kombinera för att skapa den spelstil du föredrar. Bli en motståndskraftig tank som klarar av att stå emot svåra bestraffningar, döda dina fiender snabbt som en smidig DPS, eller svinga kraftfull magi för att manipulera slagfältet. Perseus: Titan Slayer låter dig skapa en mängd olika byggsätt för att ta dig an utmanande strider när du avancerar i äventyret.



    Med sin hektiska action och snabba spelupplevelse är Perseus: Titan Slayer ett episkt äventyr som inte liknar något annat.

    Läs mer

    De bästa priserna för Perseus Titan Slayer

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Perseus: Titan Slayer

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev