Instant Gaming EU
 
 

Köp Lords and Villeins

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lords and Villeins är ett unikt spel som kombinerar klassiska teman från det medeltida livet med moderna strategispel. Spelarna blir lorder eller villeins i riket "Fogfel" och deltar i en fängslande värld av krig, handel, politik och intriger. Lords & Villeins utspelar sig under den kaotiska tiden mellan motstånd mot övernaturliga krafter och civila oroligheter och utmanar spelarna att förvalta sina egna landområden samtidigt som de konkurrerar om resurser med andra markägare i Fogfel.



    Målet med Lords and Villeins är att bygga upp din rikedom och prestige genom att fatta strategiska beslut om hur du utnyttjar din mark och interagerar med andra karaktärer från spelets omfattande historia. Du kan välja att aktivt matcha mot andra genom allianser eller strider samt mer passivt spelande som resursinsamling eller uppgradering av konstruktioner. Vilket sätt du än väljer att erövra Fogfel kommer att resultera i att du låser upp nya belöningar som kraftfulla hjältenheter som kan sättas in i strid när som helst om fiender försöker korsa dina gränser. Du kommer också att ha tillgång till en mängd olika vapensystem, teknologier och magiska krafter som kräver noggrann hantering, så du kommer att behöva mycket uppfinningsrikedom när det gäller att hitta sätt att överlista dina motståndare! Som om detta inte vore nog finns det flera scenarier tillgängliga i Lords and Villeins för att hålla äventyret fräscht och se till att spelet förblir engagerande för alla spelare.



    Till skillnad från andra strategi- eller förvaltningsspel är Lords and Villeins uppslukande och engagerande med sin unika syn på det medeltida livet. Med en detaljerad berättelse som blandar traditionell fantasy och modern krigföring finns det ingen brist på nya utmaningar att ta itu med när du strävar efter att bli en av de mäktigaste lorderna i Fogfel. Så om du letar efter en underhållande och fängslande spelupplevelse så behöver du inte leta längre än till Lords and Villeins.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lords and Villeins

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Lords and Villeins

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev